En smak av Tjörn
I helgen fyllde morfar år. Det var även veckan före påsk. Alltså två anledningar till att åka ut till Tjörn. En tredje är ju att det är så otroligt fint där ute, oavsett tid på året. Sist jag var där, i februari, så såg det ut ungefär så här...
.

.
Nu ser där ut lite mer såhär...
.

.
Känns som det är det enda stället jag får riktig användning för min systemkamera. Eller så får jag konvertera till en matbloggare och ta kort på allt jag äter istället! Dock såg eller läste jag nånstans om en "matstylist", dvs någon som jobbade med att styla och fota mat för kokböcker, vinlistor osv. T.ex. så var ett trick för att få champagnen att bubbla lagom för bilder tyldigen att hälla salt i den. Dock är jag rätt säker på att under de lätträknade tillfällen jag dricker champagne så är nog det sista jag tänker göra att hälla salt i den...
Kommentarer
Trackback